Retningslinjer for angrerett

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere bildene. De må være i like god forfatning som da du mottok dem, og returneres i original emballasje. Sørg for å pakke bildene godt, slik at de ikke blir ødelagt under transport. Vær forsiktig når du ruller  sammen bildet/bildene så de ikke får bulker eller riper og sørg for at de får godt med polstring på begge ender av bildet inni røret. 

Gi oss beskjed om at du ønsker å returnere varen innen 14 dager etter levering.

Vennligst eller send en mail til post@annetteundheim.no og en returkode vil bli oppgitt.
Om du ønsker kan du fylle ut og sende oss angreskjema, men det er ikke en nødvendighet.

Refusjoner er kun for produktet og ikke for fraktkostnadene ved å sende ut eller returnere. Så snart vi har mottatt pakken, kan vi refundere pengene dine.

 

Forutsetninger for retur
Bilder som skal returneres må være i original tilstand, ubrukt og i originalemballasjen. Vi anbefaler å sende returpakken med sporing, slik at du kan holde posten ansvarlig dersom pakken mot formodning skulle forsvinne eller bli skadet under transport, da vi kan ikke holdes ansvarlige for dette.

Bilder som er spesiallaget etter egne ønsker fra kunde, som f. eks bilder med egne mål eller farger, kan ikke returneres.

Betalingsprosess

Når din returnerte bestilling er mottatt og sett over, vil du motta en e-post med bekreftelse på om refusjonen er godkjent basert på betingelsen for det returnerte varen. Hvis forespørselen din er godkjent, blir tilbakebetalingen din behandlet og returnert via den opprinnelige betalingsmåten.

Vennligst tillat opptil 10-15 dager for full refusjon fra datoen vi har mottatt din returnerte bestilling. Hvis du ikke har mottatt tilbakebetaling etter 15 dager, vennligst sjekk bankkontoen din eller kontakt din bank eller kredittkortselskap, da det ofte er litt behandlingstid før en tilbakebetaling kommer på plass. Hvis du har gjort alt dette, og du fortsatt ikke har mottatt din tilbakebetaling, vennligst kontakt oss.